Притисните "Ентер" да прескочите садржај

Одлуке са V седнице Савета Mесне заједнице „Царина“

0

Измењену одлуку Савета Месне заједнице „Царина“ о издвајању средстава из удруживања за 2014 годину, у износу од 216.000,oo динара за изградњу и асфалтирање крака улице Арсенија Чарнојевића (Пузовићи) у укупној дужини од око 100 метара можете погледати овде.

Измењену одлуку Савета Месне заједнице „Царина“ о издвајању средстава из удруживања за 2014 годину, у износу од 150.000,oo динара за изградњу и асфалтирање горњег дела Ерске улице (Бујићи) у дужини од 40 метара можете погледати овде.

Oдлуку Савета Месне заједнице „Царина“ о издвајању средстава из удруживања за 2014 годину, у износу од 200.000,оо динара за изградњу и асфалтирање горњег дела улице Олге Ђуровић у дужини од 25 метара и спајање са путем за Градску депонију „Дубоко“ можете погледати овде.

Иницијативу Савета Месне заједнице „Царина“ и одлуку о формирању фонда за очување споменика на „Белом гробљу“ можете погледати овде.

Одлуку Савета Месне заједнице „Царина“ о измени режима саобраћаја у делу улице Жеља Ђурића и поправци коловоза у истој улици можете погледати овде.

    Оставите одговор

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена.