Притисните "Ентер" да прескочите садржај

VI седница Савета Месне заједнице „Царина“

0

Седница ће се одржати у среду 18.06.2014, са почетком у 18:00 часова у сали Месне заједнице «Царина».

За седницу je предложен следећи дневни ред:

1. Усвајање записника са претходне седнице Савета Месне заједнице.
2. Доношење Одлуке о усмеравању средстава из удруживања за 2014 годину:
-За набавку и транспорт 25м3 бетона за изградњу целог потпорног зида у Косанчићевој улици број 22. У износу од 212.000,оо динара или за набавку и транспорт 8,5м3 бетона за санацију истог зида у износу од 72.000,оо динара. Грађани о свом трошку изводе све армирачко-бетонске радове.
-За набавку и транспорт 16 мбетона за изградњу потпорног зида у Колубарској улици број 43. У укупном износу од 144.000,оо динара. Грађани о свом трошку изводе све армирачко-бетонске радове.
-За набавку и транспорт 70 мјаловине у износу од 45.000,оо динара за изградњу макадама у краку улице Жупана Брајана (Гороњићи). Грађани су у обавези да о свом трошку изведу планирање и ваљање јаловине.
-За набавку и транспорт 130 мјаловине у износу од 85.000,оо динара за изградњу макадама у горњем краку улице Жупана Брајана (Татинац), горњем краку Војвођанске улице (Папићи) и за спајање улице Олге Ђуровић са путем за градску депонију «Дубоко» (опционо и у колико се улица у дужини од 25 метара не асфалтира како је предвиђено). Обавезе грађана су планирање и ваљање јаловине.
3. Извештај о насталој штети на подручју Месне заједнице «Царина» од обилних падавина и поплава у претходном месецу.
4.Текућа питања

Позив за VI седницу Савета месне заједнице „Царина“ можете преузети овде.

    Оставите одговор

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена.