Притисните "Ентер" да прескочите садржај

Записник са Збора грађана одржаног 16. јула

0

Збор грађана је одржан 16.07.2014, са почетком у 19,оо часова у сали Месне заједнице „Царина“ уз присуство 10 грађана, представника домаћинстава из горњег дела улице Олге Ђуровић, Председнице Савета Месне заједнице „Царина“ Светлане Савић и секретара Месне заједнице „Царина“.

grad.o.djurovic
Грађани су благовремено информисани о одржавању збора путем плаката који су истакнути у улици Олге Ђуровић.
Председница Савета је упознала присутне грађане да је Месна заједница 09.07.2014 на основу захтева грађана и одлуке Савета као суинвеститор потписала уговор о удруживању средстава за изградњу и асфалтирање горњег дела улице Олге Ђуровић и да је на тендеру изабран извођач радова Предузеће „Нови Пазар пут“ из Новог Пазара.

gradjani o.djurovic1
С тим у вези неопходно је, што је пре могуће да грађани изаберу режијски одбор, утврде тачан број учесника у изградњи и учествују у изградњи у висини од трећине неопходних средстава, што у конкретном случају износи 58.647,60 динара.
Грађани су на збору постигли пуну сагласност око учешћа у изградњи, изабрали Режијски одбор и Председника Бранка Николића, договорили се да до краја наредне седмице утврде тачан број учесника и да исти са личним податцима, доставе Месној заједници како би се закључили појединачни уговори о изградњи.

pred saveta
Грађани су на збору поднели и иницијативу да се у сарадњи са Савезом бораца НОР-а, удружењем ратника ослободилачких ратова и њихових потомака у циљу уређења простора око чесме Олге Ђуровић покрене иницијатива код надлежних градских служби. Грађани су у своје име обећали да ће у том смислу пружити помоћ.
Збор грађана је завршен у 20,15 часова.

Записник са Збора грађана можете преузети овде.

    Оставите одговор

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *